DIZAINA ARĒNA 2020 laureāti

12.03.2021.

 

Noslēdzies Latvijas Dizaineru savienības organizētais konkurss skolām un augstskolām “Dizaina arēna 2020”, kurā panākumus guvuši PIKC "RDMV" izglītojamie. 

Konkursa darbi tika vērtēti trīs funkcionālo risinājumu jomās – lietu, vietu un saziņas dizainā, kā arī 3 un profesionālās izglītības sagatavotības līmeņos – Augstskolu konkurss (bakalauri, maģistri) un Skolu konkurss.

Iepazīties ar konkursa darbiem un to autoriem bija iespējams dizaina nozares izstādē “Furniture & Design Isle 2020” no 23. līdz 25. oktobrim Starptautisko izstāžu rīkotājsabiedrības BT1 izstāžu zālē Ķīpsalā, šoreiz nedaudz attālināti – LDS stenda ekrānos.

Tāpat, kā iepriekš, visi iesniegtie darbi darbi ir apskatāmi Latvijas Dizaineru savienības mājaslapā  –  skolām šeit .

1. vietu Vides dizaina kategorijā ieguva Agnese Bumbiere ar darbu "Peldošās mājas interjera projekts – Dzīve kustībā", darba vadītāja - Guļnara Hasanšina, bet 2. vietu šajā kategorijā ieguva Juta Osaļenko ar darbu "Mājas interjera projekts “Rakstnieka rezidence”", darba vadītāja - Guļnara Hasanšina.

3. vietu kategorijā "Lietu dizains" ieguva Elīna Šīmane ar darbu ""SPĒLĒ" izaicinājuma un iedvesmas kartiņu komplekts", darba vadītājs - Ojārs Apinis, kā arī 3. vietu kategorijā "Saziņas dizains" ieguva Ieva Immure ar darbu "Sūtījumu izveides sistēma "Mans kurjers", darba vadītājs - Ojārs Apinis.

PIKC "RDMV" lepojas un sveic visus laureātus, kā arī izsaka pateicību pedagogiem - Guļnarai Hasanšinai un Ojāram Apinim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avots: http://design.lv/lv/gada-balva-dizaina/skolu-un-augstskolu-kursa-dizaina-arena-2020-laureati